Schilderlessen

Acrylverf voor gemotiveerde starters.

Dinsdagavond 3 april 2018 start het vervolg van de cursus acrylverf voor gemotiveerde starters waar het bij Peter van Loon mogelijk is veel bij Hem op te steken en te kijken of het iets voor u is. De eerste acht lopen nog, maar eerder dan vanaf 3 april meedoen is geen probleem

Maximaal 7 deelnemers. 

Kosten zijn 145,- euro voor acht lessen van 2,5 uur inclusief 2 keer koffie of thee.

Schilderen met acrylverf voor gevorderden.

Vrijdagochtend (nog onzeker) 2018 start de cursus schilderen met acrylverf voor gevorderden. 16 lessen van 2.5 uur, de laatste valt op vrijdagochtend (nog onzeker)

Maximaal zes deelnemers.

Kosten zijn 285,- euro  voor zestien les ochtenden van 2.5 uur inclusief 2x koffie of thee.

 

Nadere informatie, voor vragen of reservering  kunt u altijd al bellen (sterke voorkeur) telefoon 078 6145913 

 

De sinds eind 1984 zelfstandig beeldend kunstenaar Peter van Loon uit Dordrecht is een ervaren kunstenaar met een schat aan bagage, praktisch van onschatbaar nut bij het overbrengen van zijn aanwijzingen. 

Meer over Peter op het weblog. http://www.eenschilderindordrechtnl.blogspot.com

Facebookpagina http://facebook.com/petervanloonbeeldendkunstenaardordrecht

Voor zaterdagochtenden gaan mijn gedachten nog steeds uit naar een gevarieerd aanbod van thema's zoals - Het schilderen van de Biesbosch in waterverf voor gevorderden - er een was -- reeksen van telkens één tot zes lessen of workshops, rond een specifiek thema en/of rond, specifieke technieken.

Een andere nog te overwegen optie is op de zaterdagochtend nog een groep te organiseren voor mensen die doordeweeks niet kunnen. (in overleg)

Meer informatie volgt.

Inlichtingen, brainstormen en aanmelden graag tel. 078 6145913

verder op

http://facebook.com/petervanloonbeeldendkunstenaardordrecht

U kunt zich eventueel ook als bestaande groep bij mij melden om in overleg een ander tijdstip uit te kiezen. (maximaal 6 personen).

Met de aanwezige ruime kennis van schilders en kunststromingen zijn themadagen of masterclasses ook te bespreken.

De techniek waarin gewerkt wordt is per groep gescheiden. Of acryl of een aquarelgroep. Dit om versnippering van de aandacht te vermijden want het streven is natuurlijk om de cursisten zoveel mogelijk verder te helpen.

Meer duidelijke informatie volgt nog, maar als u nu al zou willen aangeven dat u iets bij mij zou willen doen of kunnen, geef dat dan alvast aan. Dat helpt mij om inzicht te krijgen, waar ik de meeste energie in zal steken om te starten.

Potentieel staat er veel te gebeuren, in positieve zin (hoop ik) waaronder exposeren in het najaar. communicatie - het is een rode draad, het is belangrijk. Ik heb het gemerkt.  

Aanvullende en de meest actuele informatie vindt u doorgaans op mijn weblog/ www.eenschilderindordrechtnl.blogspot.com 

http://FACEBOOK.com/PetervanLoonDordrechtN.L. 

Sterke voorkeur voor contact per telefoon 078 6145913 

Email http://peter1959.2009@hotmail.com